Appartement aan Zee

Routebeschrijving

kaartje
Grotere kaart bekijken

GPS-coordinaten: 51.44053 resp. 03.57125 (N 51 26'439 resp. O 03 34'278)

Met de auto: langsheen de autostrade A58 Bergen op Zoom-Vlissingen, deze gaat over in de Sloeweg, blijven doorrijden tot het eind, op de rotonde linksaf de Burg. van Woelderenlaan richting Centrum, eerste stoplicht rechtsaf richting Boulevard. De boulevard (fietsstraat in beide richtingen, eenrichtingsverkeer voor auto's) blijven volgen tot de bocht voorbij de gevangentoren.

kaartje

Met openbaar vervoer: de spoorlijn eindigt op het Stationsplein in Vlissingen. Het appartement ligt op 10 min. fietsen (over "het eiland") of 30 min. lopen (langs de Schelde) van het station. De stationsfietsenstalling verhuurt zowel rechtopfietsen als ligfietsen. Vanaf het station rijdt ook een bus naar het centrum (Betje Wolffplein / Scheldeplein), vandaar is het 10 minuten lopen naar het appartement.
Bij het station, aan de overzijde van de sluizen, is een halte van de zonnetram die langs de kust rijdt. De zonnetram passeert het appartement. De dichtsbijzijnde haltes zijn het Bellamypark en de naald op het einde van de Coosje Buskenstraat.

Met de fiets: Vlissingen ligt aan de LF-1, de kustfietsroute tussen Den Helder en Boulogne. Bij de Keersluis-ophaalbrug kunt u kiezen uit drie mogelijkheden: rechtsaf via het centrum naar de boulevard rijden, of linksaf langs het station over de sluizen. Het is ook mogelijk rechtdoor te rijden over de Koningsweg en de (nood)brug over Het Dok naar de Oranjemolen en dan verder rechts aanhouden richting centrum en boulevard. Met de fiets is de boulevard in beide richtingen toegankelijk. Boulevard de Ruijter is de meest zuidelijke boulevard van Vlissingen.
Het appartement is gelegen tussen de fietsknooppunten 81 en 86.

Per schip: in het centrum is de vroegere Vissershaven als jachthaven ingericht. De havenmeester van de Michiel de Ruijterhaven (tel. 0118 - 414498) kan u alles vertellen over ligplaatsen, tarieven enz. Het appartement ligt op loopafstand van de jachthaven.

Te voet: komend vanuit het centrum (Bellamypark), kan je op twee plaatsen - ter hoogte van de Gevangentoren en het gebouw van het Vlaamse Zeewezen - door een voetgangerstunneltje de Boulevard bereiken.

Vanaf de glooiing: bij de loodsensteiger aan het Keizersbolwerk, bij de Naald op het einde van de Coosje Buskenstraat en bij het restaurant van de Gevangentoren, kan je met een trap omhoog naar de Boulevard de Ruijter.

vanuit de lucht gezien

Verder kijken met Google of Streetview

Home